ABC-annons.se Gratis annonser
Köp&Sälj Annonsera Gratis annonser
Hem
Sätt in annons
gratis
Sök
annonser
Mina annonser
Logga in
Frågor
& Svar
Kontakta
oss
Meny
  Övrigt hus & hem
Övrigt för hus och hem. T.ex. porslin kannor kaffekoppar bestick skedar, eller loppmarknad tjänster hantverkare städning m.m.
 
Säljes:

Alanya Service Center - Alla tjänster!

Alanya Service Center - Alla tjänster!
är ett mångsidigt företag. Vår idé bygger på att våra kunder skall ha det så smidigt som möjligt och därför erbjuder vi ett utbud av olika tjänster samlade under ett och samma tak.

Vårt utbud av tjänster är stort och varierande. Vi erbjuder mäklartjänster för dig som söker eller äger bostad i Alanya och för dig som vill köpa båt eller yachts i Turkiet har vi valt den bästa mäklare som samarbetspartners så att vi kan förse dig med de experter som du behöver för att göra ett säkert köp.
För dig som redan ägen bostad i Alanya kan vår serviceavdeling ta hand om skötseln åt er, så att du kan ha det bekvämt. Vi erbjuder all den service och de tjänster som ni kan behöva; uthyrningsservice, nyckelhantering, städning, transfer-, bil -och båtbokning, betalnings- och administrationstjänster, renovering och mycket mer. Våra privata tjänster innebär att vi kan hjälpa till med t.ex. olika inköp, hjälp med att ansöka om uppehållstillstånd, besök hos läkare/ hembesök av läkare, översättning, besök hos myndigheter, el- och vatten abonemang och flertalet andra tjänster.

Vi är hjälpen som du behöver i Alanya och vi kan nu erbjuda er allt under ett och samma tak!

Inför sommaren 2011 utökar sin verksamhet och kan inom kort erbjuda hälsoresor i Turkiet av olika slag. Vi kommer att arbetar nära med olika företag inom hälsoturism och skönhetvård och relaxupplevelser. Vi kommer kunna erbjuda er separata läkar- och hälostjänster eller olika paketresor. Tandläkare, ögonläkare, plastik och skönhet, spaupplevelser och andra hälso- och skönhetstjänster är bara en del av vårt nya utbud. Detta ger dig möjligheten till att få utfört dina ingrepp av professionella läkare till ett mycket lågt pris, jämfört med priserna runt om i Skandinavien.

För er som redan nu går i tankarna på att göra ”nåt”, men inte vet vart ni skall vända er. Nu får ni den kunskap, hjälp och service som ni behöver via .

är ett turkiskt registrerat företag med svenskt ägande och har alla de tillstånd som behövs för att utföra de tjänster som erbjuds. För att uppnå bästa och högsta kvalitet på de tjänster och den service som vi erbjuder har vi ett starkt team av medarbetar och samarbetspartner runt oss.

Om du vill veta mer om våra tjänster, köpa bostad eller båt i Alanya/ Turkiet eller veta mer om vårt hälso- och läkarutbud.

Tveka inte med att kontakta oss på;

Direkt telefon:

(Pga. av utökad verksamhet är hemsidan just nu under uppbyggnad och är ännu inte färdigutvecklad, men än så länge kan ni få en inblick av företaget på;

Pris: (ej angivet)
 Svara på annonsen
Kontakta: Skicka e-post
Namn: Alanya Service Center
Län: Västra Götaland
Ort: Göteborg
Typ: Företag
Datum: 31/5 2011
AnnonsID: 238965
Ägaren till ovanstående annons kan:
uppgradera till MAXI- eller TOTALannons

>> Se andra Övrigt hus & hem.

Kökshanddukar - Linnehandukar nya i kartong Från vävaren i Båstad 600 för 6st i kartong finns i Vällingby Dom he...
Handfat komplett - Handfat komplett med IFÖ blandare B 63cm Djup 46cm 150:-...
Fönstergaller - Fönstergaller smidesjärn 136 x 152 x 4,5cm...
Tropical Vision, lägenheter med gemensamt poolområde i Hua H - Området ligger bara ett par kilometer från centala Hua Hin och det är promenadavstånd till Hua Hins ...
Bostad uthyres I Skogås - Uthyres egen bostad/ lägenhet 17kvm med köket, toa, dusch. El, vatten, värme, internet ingår. Gemens...
Barnsäker Spärranordning Assa - NYA 10 st Spärranordningar där man vill begränsa öppningsläget (barnskyddande). Godkänd för fön...
Glas och karaff - 2 st glas och karaff Levereras fritt Gävle. Sandviken. Ockelbo. Hamrånge. Frakt tillkommer till öv...
Ögoncacao Mazetti Burk - Ögoncacao Mazetti Burk Kan laveras fritt I Gävle, Sandviken, Ockelbo Hamrånge. Till övriga orter s...

ABC-annons.se   Gratis annonsering