ABC-annons.se Gratis annonser
Köp&Sälj Annonsera Gratis annonser
Hem
Sätt in annons
gratis
Sök
annonser
Mina annonser
Logga in
Frågor
& Svar
Kontakta
oss
Meny
  Undervisning Lektioner
Privatlektioner, undervisning, hjälp för studier osv. och liknande hushållsnära tjänster och hemnära tjänster.
Säljes:

Professionella gitarrlektioner ges av erfaren lärare

Professionella gitarrlektioner ges av erfaren lärare
Vill du lära dig att spela gitarr på ett roligt och effektivt sätt?

Välkommen till Jonas Hörnqvist gitarrlektioner. Jag erbjuder gitarrlektioner som är anpassade efter dina behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller vill förbättra dina färdigheter, har jag den perfekta lösningen för dig!

Varför välja Jonas Hörnqvist som din gitarrlärare?

- Pedagogiska metoder: Jag använder beprövade undervisningstekniker som gör lärandet både enkelt och roligt.

- Erfaren instruktör: Jag har undervisat över 2000 elever, både privat, online och på musikskola, och har en djup förståelse för hur man bäst lär ut gitarrspel.

- Författare och expert: Jag är författare till två bästsäljande gitarrböcker, 'Soloteknik för elgitarr' och 'Soloteknik för rock & blues', som har hjälpt 1000-tals gitarrister att förbättra sina färdigheter.

- Individuellt anpassade lektioner: Jag skräddarsyr varje lektion efter din nivå och dina musikaliska ambitioner.

- Inspirerande miljö: Våra lektioner hålls i en kreativ och stödjande miljö som uppmuntrar till musikalisk utveckling.

Både online och privat.

Är du redo att få en kickstart i ditt gitarrspel? Kontakta mig nu! 070 529 70 78.

Referenser från tidigare elever:
Första lektionen korrigerade Jonas ett vanligt misstag tidigare gitarrlärare inte sett. Så redan efter några lektioner tyckte jag det blivit betydligt lättare att lira och lät mycket bättre. Och många lektioner senare kan jag säga att Jonas sitter på en guldgruva som kommer lyfta ditt gitarrspel många nivåer. Så slösa inte tid och pengar utan hör av dig till Jonas. En lektion, sen är du hooked.
Joe Reel

Fantastisk duktig gitarr lärare och musiker pedagogisk och lyhörd och tar fram vad man behöver jobba på..hade aldrig efter 17 års uppehåll kommit så långt som jag gjort på relativt kort tid utan Jonas gitarrlektioner så rekommenderas!
Martin Lundström

Jonas ger dig roliga och insiktsfulla lektioner med ett gediget material baserat på hans långa erfarenhet av att lära ut och spela gitarr. Han utgår från din nuvarande nivå och hjälper dig att utveckla ditt spelande för att få fram musikern du bär inuti.
Mattias Almljung

Jag kan varmt rekommendera Jonas som gitarrlärare! Väldigt bra struktur på lektionerna där det alltid är tydligt vad som förväntas tränas på mellan lektionerna, och jättelätt att hänga med i tydliga exempel med PDF och inspelade klipp. Han är väldigt duktig på att spela och förklara och är genuint intresserad av eleverna. Lätt att tjöta med och har bra koll på många olika typer av musik och gitarrister.
Stark rekommendation om du vill utveckla ditt gitarrspel!
Henrik Lindblad

Jonas är en duktig lärare som alltid tar sig tiden att lyssna och se eleven, avbryter aldrig och är väldigt pedagogisk och sympatisk.
Martin Almström

Tog lektioner ca. 2 gånger i veckan av Jonas under tiden jag gick i gymnasiet! Det har starkt format både mitt gitarrspel och min personlighet.
Jack Stroem
Mer information (öppnar nytt fönster)

Pris: 700 kr
 Svara på annonsen
Kontakta: Skicka e-post
Visa telefonnr
Namn: Jonas
Län: Västra Götaland
Ort: Göteborg
Typ: Privat (ej affärsrörelse)
Datum: 15/5 2024
AnnonsID: 397405
Ägaren till ovanstående annons kan:
uppgradera till MAXI- eller TOTALannons

>> Se andra Undervisning Lektioner.
Pianolektioner - Pianolektioner ges av lärare med lång pedagogisk erfarenhet och som har arbetat som lärare vid Folku...
Hemundervisning i piano/keyboard - Lärare med mångårig erfarenhet av att spela och undervisa i piano och keyboard. Min undervisningsf...
Körlektioner - ÖNSKAR DU TA KÖRKORTET Bor du i Stockholm? Jag är trafiklärare sedan 2002 Kör med egen bil, manu...
Självförsvar personal tränare - Hej! Sugen att känna Dig säker överallt. Prova undervisning i Nippon Kempo. Kampsport som ger uni...
Körlektioner - Önskar du att ta körkortet? Bor du i Stockholm? Jag är trafiklärare sedan 2002. utbildningsledar...
Hemundervisning i piano/keyboard - Lärare med mångårig erfarenhet både av att spela och undervisa i Piano och keyboard. Jag lägger ov...
Gitarrlektioner i Stockholm - privatlektioner - Martin Ågren - Gitarrlektioner i Stockholm ges i form av privatlektioner på Kungsholmen. Gitarrlärare Martin Ågren ...
Pianolektioner - Erfaren akademiskutbildad pianopedagog ger pianolektioner i Lidköping,Skara,Götene, Skövde, Vara, Ma...

ABC-annons.se   Gratis annonsering