ABC-annons.se Gratis annonser
Köp&Sälj Annonsera Gratis annonser
Hem
Sätt in annons
gratis
Sök
annonser
Mina annonser
Logga in
Frågor
& Svar
Kontakta
oss
Meny
  Hundar & tillbehör
Hundar, valpar och hundtillbehör, hundburar hundkojor, samt avelshundar mm.
 
Säljes:

4-årig APBT tik.

Snart 4-årig SDR reggad söker ett nytt hem.

Glad och trevlig men är lite rädd för främmande karlar. Får hon hälsa i SIN takt, och om karln sitter ner och ignorerar henne så blir hon snart vän med dom. Hon skäller alltså på dom, men gör absolut inte någon illa!
Anledningen till att hon är rädd för karlar är för att hon som valp blev skrämd av en karl.

Hon kan vara ensam hemma när hon är van vid det nya stället. Går i regel inte ihop med andra hundar, men valpar och vissa hundar av liten ras funkar så länge dom inte är dominanta, för det är denna lilla damen.
Hon skäller och har sig på andra hundar ute, men detta är jag säker på att man kan tona ner med rätt träning och en hel del tålamod.

Älskar barn gör hon, men förstår inte riktigt att man måste vara försiktig. Hon vill så väl, men det kan bli lite fel.

Frisk och kry, förutom att hon har en åkomma där ögonfransarna växer fel. Hon är opererad för detta två gånger men utan nåt vidare resultat. Det krävs att man plockar ögonfransarna med pincett med jämna mellanrum (varannan vecka ca). Detta är hon van vid och ligger stilla under tiden man grejar med henne.
Det tar inte så lång tid, kanske 5-10 min, men det kan vara pilligt. Detta är något nya ägaren MÅSTE vara noga med då hon annars får sår i ögonen och det är väldigt smärtsamt!
Låt inte detta avskräcka, det är ingenting som är jobbigt, utan det går tillslut på rutin, ungefär som pälsvård för andra raser. jag visar givetvus hur det går till!
Bor du nära kan jag komma och fixa fransarna när det behövs!

Hon älskar att vara i solen på sommaren, och simma efter pinnar. Kasta boll är det absolut bästa hon vet. Har dragit lite däck, vilket hon tycker är helt okej. Ganska aktiv är hon, men ändå inte så krävande. Hon klättrar inte på väggarna om hon inte motioneras på några dagar. Annars ligger hon gärna i soffan och myser, och ligger gärna så nära som det bara går.

Hon är absolut ingen problemhund! Hon är heller ingen hund för den som vill vara tuff, eller visa världen att en sån här hund är en nallebjörn!

Krav på nya ägaren är RAS/TERRIERVANA framför allt! Att hon ej går i avel då fransproblemet kan vara ärftligt, och att hon får ett GOTT hem.
Jag har som önskemål att köpa tillbaka henne om det inte skulle funka i nya hemmet då hon inte är en hund för vem som helst!

Hon är inte gratis, rätt pris för rätt person.
Alla saker som koppel/halsband, matbar, biabädd osv följer med.

För mer info och bilder, skicka ett mail. berätta oxå om dig/er, vilka ni är, var och hur ni bor, vad ni kan erbjuda tiken, rasvana, varför just en APBT osv.

Pris: (ej angivet)
 Svara på annonsen
Kontakta: Skicka e-post
Namn: APBT
Län: Uppsala
Ort: Håbo
Typ: Privat (ej affärsrörelse)
Datum: 2/6 2011
AnnonsID: 247107
Ägaren till ovanstående annons kan:
uppgradera till MAXI- eller TOTALannons

>> Se andra Hundar & tillbehör.

Hundbur eurogroom - Hundbur i stål lätt att fälla ihop och ta med sig 62x44x51cm. Finns i flera färger och storlekar. se...
Jättefina Schäfervalpar - Kennel BelBays Rekommenderar Denna kull Hanar och Tikar jättefina valpar efter mycket sunda friska m...
Extrahem dela hund eller omplacering - Hej! Jag har en blandistik på 5år som jag tyvärr inte kan ha på heltid längre och tänkte göra en i...
Dagmatte / Hundpassning finnes - Jag finns tillgänglig i Uddevalla för dig/er som behöver hjälp med dagmatte/hundpassning. Antingen ...
Transportbur Dogman - Transportbur Dogman Xl i helt skick. Rektangulär i formen! Karin/ 076-2208045...
Franska bulldogs valpar till jul - Franska bulldoggar valpar 10veck.Mamma o Pappa finns att träffa i hemmet. Vid flytt: vet.bes.ua avma...
leonberger - leoberger tik önskas köpa, vana från rasen finns till bra hem....
Cocker Spaniel valpar - Har jättefina valpar som gärna vill flytta till fina, bra och trevliga hem. Valparna är pigga, glada...

ABC-annons.se   Gratis annonsering